Népszerű uticélok

Portugál nyelvtanfolyamok Lisszabonban a Language Internationallal
tanulj Portugál nyelvet
Lisszabon

6 iskola, 68 tanfolyam menj

Portugál nyelvtanfolyamok Rio de Janeiroban a Language Internationallal
tanulj Portugál nyelvet
Rio de Janeiro

6 iskola, 48 tanfolyam menj

Portugál nyelvtanfolyamok Portoban a Language Internationallal
tanulj Portugál nyelvet
Porto

2 iskola, 16 tanfolyam menj

Portugál TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú portugál tanfolyamot keres?

Általános

Általános portugál nyelvtanfolyamok

Általános portugál nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a portugál nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív portugál nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Portugál vizsga-előkészítő tanfolyamok

portugál vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú portugál vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti portugál nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti portugál órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti portugál nyelvet. Nyelvórák portugál magántanárral.

Tanárképzés

Portugál tanárképzési kurzusok

portugál tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi portugál nyelvtanítás. Szakkápzett portugál nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Szakmai

Szakmai portugál nyelvtanfolyamok

Szakmai portugál nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a portugál nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás portugál programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke portugál nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális portugál nyelvtanfolyamok

Speciális portugál nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik portugál nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.