Nyelvi és technológiai rajongóink vagyunk, akik a legjobb nyelvtanfolyamot keresik.

Célunk, hogy az agóniát a nyelvi merülési élmény megtervezéséből vesszük ki. Honlapunkat úgy terveztük, hogy egyszerre több ezer kurzust hasonlítsunk össze. Ha órákat szeretne tölteni minden nyelviskolai webhelyen, akkor ez az egyik lehetőség. Ha jobban szeretne egy jó megoldást találni, segíthetünk. Honlapunk bemutatja a tanfolyam eredményeit oly módon, hogy egy pillantással kiválaszthassa a legjobb tanfolyamot.

A Language International-nél jobban szeretnénk megtapasztalni a tapasztalataidat, és visszahelyezni a nyelvtanfolyamok tervezésébe.


Ismerje meg alapítóinkat

Karen Ong
Karen Ong

Alapító és társ-vezérigazgató

A nyelvek és a különböző kultúrák iránti szenvedélye vezette a Language International-hez. Karen egy nyelv-és utazásrajongó, 6 nyelven beszél (jelenleg németül tanul, ami a hetedik), és több mint 100 városban járt már mind a 6 kontinensen.

A Language International a nyelvek és a kulturális csere elősegítése iránti érdeklődéséből jött létre. Mielőtt elindította volna a Language Internationalt, megalapította MyHappyPlanet.com-ot, ami egy tandem nyelvtanuló oldal. Karen MBA diplomával rendelkezik, amelyet a Harvard Business School-on szerzett, ahol megkapta a Robert F. Jasse díjat.

Michael Reich
Michael Reich

Társ-vezérigazgató és pénzügyi igazgató

Michael beszél angolul, németül és franciául is folyékonyan, és jelenleg kínaiul tanul. Németországban született és Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban tanult. Ő felügyeli az értékesítési és pénzügyi funkcióinkat a Language International - nél.

A Language International előtt megalapította az UpDown.com-ot, ami egy virtuális befektető oldal, és tulajdonosa volt a Spirit Link GmbH-nak, egy informatikai konzultációs cégnek. Michael a Harvard Business School MBA diplomájával rendelkezik, valamint üzleti adminisztrációs diplomát is szerzett a németországi Reutlingeni Egyetemen és a Reims Management School-nál Franciaországban.


Csapatunk vezetői

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Csoportvezető és vezető hallgatói tanácsadó (német, spanyol, francia, angol és egy kis arab)

Simone vezeti hallgatói tanácsadó csapatunkat, valamint német, angol és spanyol nyelvű diákjainknak is tanácsadója. Németországban született, de élt egy évig Kolumbiában, Egyiptomban pedig 4 évig.

Diplomáját kulturális antropológiából, Latin-amerikai tanulmányokból és pszichológiából szerezte a Hamburgi Egyetemen. A spanyol és a francia nyelvért felelős hivatalos fordító, tolmács és idegen nyelvű levelező is egyben. Mielőtt csatlakozott a Language International-hez, PADI búvároktatóként dolgozott a Red Sea üdülőben, Dahabban, Egyiptomban

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Csoportvezető (dán, svéd, angol, német, francia és némi olasz)

Mathis vezeti hallgatói tanácsadó csapatunkat, valamint ő a felelős új diáktanácsadók toborzásáért a csapatunknak. Az eredetileg dán származású Mathis már élt Berlinben 12 évig, majd később Párizsban is, ahol megtanult franciául. Évek óta tanul nyelveket, és egyre jobban beszél franciául, olaszul, és spanyolul.

A dániai Roskilde Egyetemen szerzett mesterfokozatot társadalomtudományból és kulturális földrajzból, valamint a németországi Potsdam Egyetemen is tanult. Mathis évek óta dolgozik az ügyfélszolgálaton és az ügyfélelégedettségi részlegen, mint csoportvezető vagy projekt menedzser.


Tanulói tanácsadóink

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Hallgatói tanácsadó (portugál és angol)

Fabio a portugál és angol nyelvű tanulóink tanácsadója. Rio de Janeiro-ban született és több mint 10 éve tanít angolt.

Jogi diplomával (kitüntetéssel) rendelkezik, hosszú évek tapasztalata van a háta mögött a különböző hivatalos angol tesztek terén és jelenleg a német nyelvi készségeit szeretné javítani

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Hallgatói tanácsadó (portugál, olasz, angol)

Francine a portugál, olasz és angol nyelvű tanulóink tanácsadója. Porto Alegre-ben, Brazíliában nőtt fel, és Grenoble-ban, Franciaországban és Rómában, Olaszországban élt és dolgozott. A portugál és olasz mellett beszél franciául és egy kicsit spanyolul és németül is.

A Rio Grande do Sul Szövetségi Egyetem művészettörténetből diplomázott. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, Porto Alegre-ben és Rómában dolgozott, a kultúra, a muzeológia, a művészet, valamint a fordítások és a turizmus területén.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Hallgatói tanácsadó (olasz, spanyol, angol)

Giorgio az olasz, spanyol és angol nyelvű tanulóink tanácsadója. Palermóban nőtt fel, mielőtt Bécsben, Bristolban, Sevillában és Norvégiában is élt és dolgozott. Beszél németül és egy kicsit franciául is.

Diplomáját Nemzetközi Kapcsolatok szakon szerezte, és mesterdiplomáját a Bristoli Egyetemen szerezte, az Egyesült Királyságban, Nemzetbiztonság szakon. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, politikai és korrupcióellenes területen dolgozott, többek között mint projekt asszisztens és összekötő tisztviselő

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Hallgatói tanácsadó (francia, görög, török, angol)

Iliana az angol-, francia-, görög-és török nyelvű diákjaink tanácsadója. Athénban nőtt fel, görög anyanyelvű. Nemzetközi kapcsolatokat tanult Athénban, Isztambulban és Párizsban.

Az athéni Kapodisztriai Egyetem és az Isztambuli Mimari Sinan Egyetem török diplomájával rendelkezik, nemzetközi kapcsolatokból és török nyelvből mesterfokozattal rendelkezik, amit a párizsi Institut National des Langues et Civilisations Orientales-Langues O’-n szerzett. Korábban a Migreuropnak, a görög menekültügyi Tanácsnak és az Amnesty Internationalnek dolgozott.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Hallgatói tanácsadó (angol és spanyol)

Kristele az angol-és spanyol nyelvű tanulóink tanácsadója. Amerikában született, El Salvadorban nőtt fel, Hollandiában tanult, Franciaországban és Balin dolgozott, és most Berlinben él. Amellett, hogy beszél angolul és spanyolul, beszél egy kicsit franciául is, és jelenleg németül tanul.

A hollandiai Saxion Egyetemen szerzett üzleti adminisztrációs diplomát turizmusból. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, Balin dolgozott egy úticél menedzsment cégnél.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Hallgatói tanácsadó (portugál, spanyol és angol)

Malu a portugál -, spanyol-és angol nyelvű tanulóink tanácsadója. Brazíliában, Belo Horizonte-ban nőtt fel, és Kanadában, az Egyesült Királyságban is élt, jelenleg Berlinben él.

Gyermekként videojátékokkal tanult meg angolul, és angoltanárként dolgozott a világbajnokság és az olimpia idején Brazíliában.

Mielőtt csatlakozott volna a Language International - hez, videojáték lokalizációval dolgozott, így a játékok hozzáférhetővé váltak a brazil felhasználók számára

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Hallgatói tanácsadó (angol)

Matthew az Egyesült Államokból, Kanadából, Angliából, Írországból, Ausztráliából és Új-Zélandról érkező angol nyelvű hallgatóinknak a tanácsadója. Peachtree City-ben nőtt fel, Georgiában, az Egyesült Államokban, és Németországban diplomázott.

Mesterdiplomáját amerikai tanulmányokból szerezte a Heidelbergi Egyetemen, bachelor-diplomáját pedig az atlantai Emory Egyetemen, történelem és angol (német minor) szakon

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Tréner és vezető hallgatói tanácsadó (olasz, francia, dán, angol)

Michele készíti fel a hallgatói tanácsadó csapatot. Emellett az olasz, francia és dán nyelvű diákjainknak is tanácsadója. Szardínián nőtt fel, Dijon-ban tanult, Pizzában járt egyetemre, Koppenhágában és Máltán dolgozott, és most Berlinben él. Az olasz mellett beszél franciául és dánul is.

Európai Irodalomkultúra területén szerzett mesterfokozatot a Bolognai Egyetemen, a Thesszaloniki Egyetemen és a Haute Alsace Egyetemen. Emellett a Pizzai Egyetemen diplomázott európai irodalomból és modern nyelvekből

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Hallgatói tanácsadó (francia, olasz, litván, angol)

Milda a francia, olasz, litván, és angol nyelvű diákjaink tanácsadója. Vilniusban nőtt fel, Litvániában, de Brüsszelben és Olaszországban élt és tanult.

A Vilniusi Egyetemen filizofiát tanult egy ideig, és a Vilniusi Lietuvos Muzikos ir Teatro akademija rendezői és audio vizuális művészetek szakán szerzett diplomát. A Centro Sperimentale di Cinematografián rendezést is tanult Rómában, Olaszországban. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, filmforgatásokon dolgozott, mint rendező, reklám, produkciós asszisztens és videó szerkesztő. Szabadidejében még mindig dokumentumfilmeket és fikciós filmeket rendez és készít, valamint zenei videókat és egyéb promóciós tartalmakat vállalkozások és magánügyfelek számára.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Hallgatói tanácsadó (spanyol, német, angol)

Nicole a spanyol-, német-és angol nyelvű diákjaink tanácsadója. Chilében nőtt fel, de évekig Németországban tanult.

Hivatásos fordító és tolmács a chilei Universidad de Concepción-tól. Egy német lipcsei tudományos csereprogramra elnyerte az ISAP-DAAD ösztöndíjat. Jelenleg egyetemi tanulmányait végzi külföldi nyelvek nyelvészete szakon a Potsdami Egyetemen. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, 6 évig dolgozott a Nemzetközi Kapcsolatok irodájában az egyetemén. Az Alcorp S. A.-nál is dolgozott, egy chilei ingatlancégnél.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Hallgatói tanácsadó (angol és spanyol)

Omar a spanyol nyelvű latin-amerikai és spanyol diákjaink tanácsadója. Spanyolországban nőtt fel, Hollandiában tanult, az Egyesült Államokban dolgozott, most pedig Berlinben él. Amellett, hogy beszél angolul és spanyolul, beszél franciául és olaszul is, és jelenleg németül tanul. p>

A Salamancai Egyetemen szerezte alapdiplomáját ókortudományból, a Leiden Egyetemen összehasonlító Indo-európai nyelvész diplomát szerzett, valamint a Nyugat-Virginiai Egyetemen spanyol irodalom-és nyelvészet mesterdiplomát is szerzett. Mielőtt csatlakozott a Language International-hez, spanyol tanársegéd volt a Nyugat-Virginiai Egyetemen.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Hallgatói tanácsadó (angol, német és török)

Selin az angol-, német - és török nyelvű diákjaink tanácsadója. Németországban nőtt fel, de Angliában és Ausztráliában élt és tanult. Selin a Chichesteri Egyetemen szerzett zenész alapdiplomát, a londoni Guildhall Zene és Dráma iskolában pedig szóló előadásból mesterfokozatot.

Mielőtt csatlakozott a Language International-hez, Selin zenészként és tanárként dolgozott. A szabadidejében még mindig hegedűt és brácsát tanít

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Hallgatói Tanácsadó (Francia, Angol, Holland)

Sem a francia - angol - és holland nyelvű diákjaink tanácsadója. Utrechtben született Hollandiában, de Délnyugat-Franciaországban nőtt fel. A francia és a holland mellett ért és beszél németül is.

Diplomáját (kitüntetéssel) a Limoges Egyetemen szerezte, Franciaországban, valamint a Coventry Egyetemen is tanult az Egyesült Királyságban. Mielőtt Berlinbe költözött és csatlakozott a Language International-hez, angoltanár volt Franciaországban, és különböző munkahelyei voltak a kultúra, a fordítás és a turizmus területén.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Hallgatói Tanácsadó (Német, Angol)

Tamara a német és angol nyelvű diákjaink tanácsadója. Németországban született, de Angliában nőtt fel. Az angol és a német mellett spanyolul, franciául és arabul is ért és beszél egy keveset.

A Keleti-és Afrikai Tudományok Iskolájában (London) szerezte diplomáját (kitüntetéssel) arab nyelvből és antropológiából. Mielőtt Berlinbe költözött és csatlakozott a Language International-hez, az Egyesült Királyságban, Peruban, Palesztina és Laosz megszállt területein dolgozott menekültügyi közösségekkel, és képzettséget szerzett brit menekültügyi jogból. Most jógát tanít Berlinben

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Hallgatói Tanácsadó (Orosz, Lengyel, Angol)

Tatiana az orosz, lengyel és angol nyelvű diákjaink tanácsadója. A Moszkvában született Tatiana szeret magára a kultúrák közötti utasként gondolni. Indiai nyelveket és irodalmat tanított, és kutatásokat végzett a modern indiai kultúra területén az Oroszországi Moszkvai Állami Egyetemen, a Jagielloni Egyetemen Lengyelországban és az indiai Jawaharlal Nehru Egyetemen.

Tapasztalt fordító és egy szenvedélyes hindi és angol nyelvtanár. Emellett Urdu és Bangla nyelveken is beszél, kutatásokat és blogbejegyzéseket publikál angolul és oroszul, és szeretne németül és lengyelül is folyékonyan beszélni.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Hallgatói tanácsadó (kínai, orosz, német, angol)

Yaroslav a kínai, orosz és angol nyelvű diákjaink tanácsadója. Oroszországban nőtt fel és folyékonyan beszél kínaiul és németül. Szabadidejében kínait tanít középfokú és haladó szinten lévő diákoknak.

PhD-jelölt Kínai nyelvészetből a németországi Trieri Egyetemen. Mesterdiplomát (kitüntetéssel) szerzett kelet-ázsiai tanulmányokból a Berlini Szabad Egyetemen, és alapdiplomát (kitüntetéssel) kínai filológiából a A Moszkvai Állami Egyetemen. 2013-ban a Katolikus Tudományos Cserediák Szolgáltatótól (KAAD) kapott ösztöndíjat, 2010-ben pedig a Pekingi Egyetemtől.


Marketing csapatunk

Camila Onodera
Camila Onodera

Projektmenedzser

Camila kezeli a belső projektek és tartalmakat. Brazil származású, São Paulo-ban nőtt fel, és szeret új nyelveket tanulni: angolul, japánul, olaszul, spanyolul és németül is tanult.

A São Paulo Egyetemen diplomázott Divat-és esztétikai menedzsmentből, valamint az Universidade Presbiteriana Mackenzie reklám-és marketing szakán is alapdiplomát szerzett. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, a Procter & Gamble közösségi és ügyfélszolgálati menedzsereként dolgozott, valamint művészeti vezetőként az Editora Abril-nél Brazíliában.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Iskolai Kapcsolat Menedzser

Matthew kapcsolatot tart fenn a nyelviskolák hálózatával szerte a világon. Peachtree City-ben nőtt fel, Georgiában, az Egyesült Államokban, és Németországban diplomázott.

Mesterdiplomáját amerikai tanulmányokból szerezte a Heidelbergi Egyetemen, bachelor-diplomáját pedig az atlantai Emory Egyetemen, történelem és angol (német minor) szakon.


Pénzügyi és számviteli csapatunk

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Pénzügyi Vezető

Marcis kezeli a Language International számláit. Rigában nőtt fel, Lettországban, és nemrég Berlinbe költözött, Németországba. Beszél angolul, lettül, oroszul, és egy kicsit németül is.

2007-ben Marcis a lettországi Rigai Egyetemen diplomázott gazdasági alapképzéssel. Mielőtt csatlakozott volna a Language International-hez, riporter volt a Rigai DNB Banka-nál, és könyvelő a Reverta-nál, ami egy bajba jutott vagyonkezelő társaság Rigában. Szabadidejében Marcis távfutó

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Junior Pénzügyi Menedzser

Siri Stockholmban, Svédországban nőtt fel. Beszél svédül, angolul, és nemrég elkezdett németül tanulni.

Mielőtt Berlinbe költözött 2018 - ban Melbourne-ben, Ausztráliában élt, hét évig. Melbourne-ben üzleti alapdiplomát szerzett (könyvelés) és tanulmányai mellet is már könyvelőként dolgozott.

Mielőtt csatlakozott volna a Language International csapatához, könyvelési ügyintéző volt az Audible GmbH-nál. Most Marcisszal együtt ő kezeli a Language International számláit


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany