Népszerű uticélok

Tokió
tanulj Japán nyelvet
Tokió

8 iskola, 41 tanfolyam menj

Fukuoka
tanulj Japán nyelvet
Fukuoka

2 iskola, 16 tanfolyam menj

Kobe
tanulj Japán nyelvet
Kobe

2 iskola, 12 tanfolyam menj

Japán TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú japán tanfolyamot keres?

Általános

Általános japán nyelvtanfolyamok

Általános japán nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a japán nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív japán nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági japán nyelvtanfolyamok

Ifjúsági japán nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Japán vizsga-előkészítő tanfolyamok

japán vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú japán vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Szakmai

Szakmai japán nyelvtanfolyamok

Szakmai japán nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a japán nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás japán programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke japán nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális japán nyelvtanfolyamok

Speciális japán nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik japán nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.