Népszerű uticélok

Olasz nyelvtanfolyamok Firenzeben a Language Internationallal
tanulj Olasz nyelvet
Firenze

16 iskola, 245 tanfolyam menj

Olasz nyelvtanfolyamok Rómábanban a Language Internationallal
tanulj Olasz nyelvet
Róma

12 iskola, 114 tanfolyam menj

Olasz nyelvtanfolyamok Milánóban a Language Internationallal
tanulj Olasz nyelvet
Milánó

6 iskola, 83 tanfolyam menj

Olasz TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú olasz tanfolyamot keres?

Általános

Általános olasz nyelvtanfolyamok

Általános olasz nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a olasz nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív olasz nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok

olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú olasz vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti olasz nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti olasz órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti olasz nyelvet. Nyelvórák olasz magántanárral.

Tanárképzés

Olasz tanárképzési kurzusok

olasz tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi olasz nyelvtanítás. Szakkápzett olasz nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Szakmai

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a olasz nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás olasz programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke olasz nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális olasz nyelvtanfolyamok

Speciális olasz nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik olasz nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.

Egyetem