A legjobb 16 Olasz nyelviskolák Firenzeben 2020 (Ft 21.603)

Nemrég értékelt Olasz nyelviskolák Firenzeben

Scuola Toscana

Az én-m tanár Laura nagyon jó volt, és rengeteget segített, hogy javítsa az én olasz. Katerina is nagy ember és tanár, és az út, hogy mi volt a Siena vele nagyon jó volt. A hölgy a konyha szemináriumokon is tiszteletre méltó volt. Az én-m nap utazás... more


Olasz TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú olasz tanfolyamot keres?

Általános

Általános olasz nyelvtanfolyamok

Általános olasz nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a olasz nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív olasz nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok

olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú olasz vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti olasz nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti olasz órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti olasz nyelvet. Nyelvórák olasz magántanárral.

Tanárképzés

Olasz tanárképzési kurzusok

olasz tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi olasz nyelvtanítás. Szakkápzett olasz nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Szakmai

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a olasz nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás olasz programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke olasz nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális olasz nyelvtanfolyamok

Speciális olasz nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik olasz nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.