Népszerű uticélok

Kínai Mandarin nyelvtanfolyamok Sanghajban a Language Internationallal
tanulj Kínai Mandarin nyelvet
Shanghai

21 iskola, 151 tanfolyam menj

Kínai Mandarin nyelvtanfolyamok Pekingben a Language Internationallal
tanulj Kínai Mandarin nyelvet
Peking

10 iskola, 79 tanfolyam menj

Kínai Mandarin nyelvtanfolyamok Hongkongban a Language Internationallal
tanulj Kínai Mandarin nyelvet
Hongkong

3 iskola, 42 tanfolyam menj

Kínai Mandarin TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú kínai mandarin tanfolyamot keres?

Általános

Általános kínai mandarin nyelvtanfolyamok

Általános kínai mandarin nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a kínai mandarin nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív kínai mandarin nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági kínai mandarin nyelvtanfolyamok

Ifjúsági kínai mandarin nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Kínai mandarin vizsga-előkészítő tanfolyamok

kínai mandarin vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú kínai mandarin vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti kínai mandarin nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti kínai mandarin órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti kínai mandarin nyelvet. Nyelvórák kínai mandarin magántanárral.

Szakmai

Szakmai kínai mandarin nyelvtanfolyamok

Szakmai kínai mandarin nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a kínai mandarin nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás kínai mandarin programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke kínai mandarin nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális kínai mandarin nyelvtanfolyamok

Speciális kínai mandarin nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik kínai mandarin nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.