A legjobb 6 Portugál nyelviskolák Lisszabonban 2024 (Ft 13.933)

Nemrég értékelt Portugál nyelviskolák Lisszabonban

CIAL Centro de Linguas

Szerettem az órákat, de kemény munka volt számomra. A délutáni Workshop nem ismétlés volt, hanem inkább Input. A tanárok nagyon barátságosak és motiváltak voltak. A ház kényelme hagy kívánnivalót maga után. De összességében remek idő számomra. more

CIAL Centro de Linguas

Volt néhány kedves tanárom, de nem mindegyik. Azt hiszem, rossz tanfolyamot választottam, mivel kezdő diák vagyok, és még a számokat sem tudom portugálul, ezért két hónapig rosszul teljesítettem az órán, ez kínos volt. more


Portugál TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú portugál tanfolyamot keres?

Általános

Általános portugál nyelvtanfolyamok

Általános portugál nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a portugál nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív portugál nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Tanárképzés

Portugál tanárképzési kurzusok

portugál tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi portugál nyelvtanítás. Szakkápzett portugál nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Tanulás és munka

Munka és tanulás portugál programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke portugál nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális portugál nyelvtanfolyamok

Speciális portugál nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik portugál nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.