Népszerű uticélok

Holland nyelvtanfolyamok Amsterdamban a Language Internationallal
tanulj Holland nyelvet
Amsterdam

3 iskola, 26 tanfolyam menj

Holland nyelvtanfolyamok Rotterdamban a Language Internationallal
tanulj Holland nyelvet
Rotterdam

2 iskola, 24 tanfolyam menj

Holland nyelvtanfolyamok Eindhovenben a Language Internationallal
tanulj Holland nyelvet
Eindhoven

1 iskola, 22 tanfolyam menj

Holland TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú holland tanfolyamot keres?

Általános

Általános holland nyelvtanfolyamok

Általános holland nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a holland nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív holland nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Holland vizsga-előkészítő tanfolyamok

holland vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú holland vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti holland nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti holland órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti holland nyelvet. Nyelvórák holland magántanárral.

Szakmai

Szakmai holland nyelvtanfolyamok

Szakmai holland nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a holland nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális holland nyelvtanfolyamok

Speciális holland nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik holland nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.