A legjobb 4 Holland nyelviskolák Amsterdamban 2019 (Ft 62.546)

Nemrég értékelt Holland nyelviskolák Amsterdamban

Twist and Talk

A kurzus nagyon dinamikus és szórakoztató, a tanárok jó emberi minősége és a magyarázat nagyon passzív. Az interaktív osztályok megkönnyítik a tanulást és zavartalanul hagyják magukat, more

Learn Dutch & Live in Your Teacher's Home in Amsterdam with Home Language International

Ez volt az első homestay élményprogramom, és remek volt! A legjobb háziasszony szülők voltak valaha, akik igazán törődtek velem, és nagyon kedves módszerrel tanították a nyelvet. Én maradtam velük egy hónapig, és egy szép hálószobát adtak nekem, és... more


Holland TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú holland tanfolyamot keres?

Általános

Általános holland nyelvtanfolyamok

Általános holland nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a holland nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív holland nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Holland vizsga-előkészítő tanfolyamok

holland vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú holland vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Szakmai

Szakmai holland nyelvtanfolyamok

Szakmai holland nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a holland nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális holland nyelvtanfolyamok

Speciális holland nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik holland nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.