Népszerű uticélok

Török nyelvtanfolyamok Istanbulban a Language Internationallal
tanulj Török nyelvet
Istanbul

4 iskola, 35 tanfolyam menj

Török nyelvtanfolyamok İzmirban a Language Internationallal
tanulj Török nyelvet
İzmir

3 iskola, 13 tanfolyam menj

Török nyelvtanfolyamok Antalyaban a Language Internationallal
tanulj Török nyelvet
Antalya

2 iskola, 9 tanfolyam menj

Török TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú török tanfolyamot keres?

Általános

Általános török nyelvtanfolyamok

Általános török nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a török nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív török nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Török vizsga-előkészítő tanfolyamok

török vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú török vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti török nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti török órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti török nyelvet. Nyelvórák török magántanárral.

Szakmai

Szakmai török nyelvtanfolyamok

Szakmai török nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a török nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális török nyelvtanfolyamok

Speciális török nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik török nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.