Népszerű uticélok

Istanbul
tanulj Török nyelvet
Istanbul

3 iskola, 31 tanfolyam menj

İzmir
tanulj Török nyelvet
İzmir

2 iskola, 10 tanfolyam menj

Antalya
tanulj Török nyelvet
Antalya

1 iskola, 5 tanfolyam menj

Török TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú török tanfolyamot keres?

Általános

Általános török nyelvtanfolyamok

Általános török nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a török nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív török nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Török vizsga-előkészítő tanfolyamok

török vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú török vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti török nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti török órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti török nyelvet. Nyelvórák török magántanárral.

Szakmai

Szakmai török nyelvtanfolyamok

Szakmai török nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a török nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális török nyelvtanfolyamok

Speciális török nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik török nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.