A legjobb 4 Spanyol nyelviskolák Herediaban 2024 (Ft 113.921)

Nemrég értékelt Spanyol nyelviskolák Herediaban

Enforex: Santo Domingo de Heredia (San Jose)

Csak egy tanárom volt, aki jó volt, de a többi diákkal való interakció hiányzott, mivel csak 3 másik diák volt, akik csak néhány órát vettek részt. A kávé fantasztikus volt. Nem tetszettek a szövegek, mert mexikóiak voltak, és sok olyan idiómát... more


Spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Általános

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Tanulás és munka

Munka és tanulás spanyol programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke spanyol nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.