Tamwood Camps at University of Toronto

3359 Mississauga Road, Toronto, Ontario BC V8E 1B8, Portugal
courses

Tanfolyamok

Tamwood Camps at University of Toronto a következő tanfolyam-típusokat ajánlja:

Kezdet
Ft 585.085

Kezdet
Ft 650.254

school
photos

Képek

  • Tamwood Camps at University of Toronto 1/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 2/3
  • Tamwood Camps at University of Toronto 3/3
visa

Vízumügyintézés

Nem folyamodhatunk vízumért diákjaink részére, de az iskola el tudja látni Önt a vízumigényléshez szükséges összes irattal.

Külön költségek nélkül fogadó-nyilatkozatot kap otthoni címére általános levélként. Ha expresszlevélként kívánja megkapni az iratokat, a regisztrálás folyamán C$ 95 kerül kiszámlázásra.

Repülőjáratok és repülőtéri transzfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Toronto based on your budget, schedule and preferences.

Utazási biztosítás

Aggodalmak nélkül tanulhat külföldön a Language International betegség- és poggyászbiztosításával. Amikor lefoglalja a nyelvtanfolyamot, köthet nemzetközi biztosítást, amely nemcsak egészségügyi ellátásra, hanem a személyes tárgyak elvesztésére is vonatkozik. A biztosítást regisztrációkor előre kell megkötni.

További információ a biztosításról »

Részletek...
map

Térkép

3359 Mississauga Road
Toronto
Ontario BC V8E 1B8
Portugal

Az iskola elhelyezkedése

Toronto Kanada legnagyobb városa, amely számos látnivalót, eseményt, fesztiválokat kínál, amelyek miatt egy nagyszerű kozmopolita nyári táborhely. Tamwood torontói nyári tábora a Torontói Egyetem kampuszán található Mississaugában.
A kampus egy 225 hektáros védett zöldövezetben található, a Credit folyó mentén, 20 perces autóútra a Toronto reptértől, 25 km-re nyugatra Toronto városközpontjától, közel az Ontario tóhoz, a Niagara vízeséshez, a Kanada Wonderlandhez, valamint sok más híres helyhez is. A kampus elhelyezkedése nagyon biztonságos és vonzó választássá teszi a nemzetközi táborozók számára.

questions

Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) Tamwood Camps at University of Toronto személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést
Árak megjelenítése