OHC Boston

437 Boylston Street, 2nd Floor, Boston, Massachusetts 02116, USA
courses

Tanfolyamok

OHC Boston a következő tanfolyam-típusokat ajánlja:

Kezdet
Ft 175.738

Kezdet
Ft 195.264

Kezdet
Ft 201.122

Kezdet
Ft 205.027

Kezdet
Ft 212.838

Kezdet
Ft 218.696
school
photos

Képek

  • Classes at OHC Boston 1/4
  • OHC Boston 2/4
  • OHC Boston osztályterme 3/4
  • City of Boston 4/4
housing

Szállás

OHC Boston a következő szállás-típusokat ajánlja:
homestay

Homestay - Single-person room - Reggeli és vacsora

Ft 146.448
heti

Homestay Single - Half board

Korcsoport: 16 éves és idősebb
Szállás típusa: Homestay
Szoba típusa: Single-person room
Étkezés típusa: Reggeli és vacsora (14 étkezés hetente)
Ház-iskola távolságot: 30 - 45 perc a train or subwayon
Elérhetőség: január - december
Érkezés napja: vasárnap, bármikor
Elutazás napja: szombat, bármikor
Ft 146.448
We offer the option of living with a local family for making the most of the stay in Boston. Enriching the understanding of the culture and practicing the language. Every homestay is carefully chosen by our experienced staff and then regularly visited.
visa

Vízumügyintézés

Nem folyamodhatunk vízumért diákjaink részére, de az iskola el tudja látni Önt a vízumigényléshez szükséges összes irattal.

Ha teljes időben több mint heti 18 órát tanul az USA-ban, I-20 nyomtatványt kap, amit az F-1-es diákvízum-igényléssel együtt kell benyújtani az USA nagykövetségére. Az I-20-on található egy SEVIS azonosító. Azok a diákoknak, akik diákvízumot akarnak igényelni, online be kell fizetniük a SEVIS díjat, mielőtt elmennek az USA nagykövetségére vagy konzulátusára a vízuminterjúra.

Az I-20-at külön költségek nélkül kapja otthoni címére általános levélként. Ha expresszlevélként kívánja megkapni az iratokat, a regisztrálás folyamán $105 kerül kiszámlázásra.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az USA törvényei szerint I-20-at csak olyan diákok kaphatnak, akik teljes időben tanulnak angolul. Az USA törvényei nem engedik meg a diákoknak, hogy F-1 diákvízummal tanuló diákok részidőben dolgozzanak. Ha heti 18 óránál kevesebbet tanul, Önnek kell látogató vízumért (B1/B2) folyamodnia.

Több információ az USA diákvízumról »

Repülőjáratok és repülőtéri transzfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Boston based on your budget, schedule and preferences.

Utazási biztosítás

Aggodalmak nélkül tanulhat külföldön a Language International betegség- és poggyászbiztosításával. Amikor lefoglalja a nyelvtanfolyamot, köthet nemzetközi biztosítást, amely nemcsak egészségügyi ellátásra, hanem a személyes tárgyak elvesztésére is vonatkozik. A biztosítást regisztrációkor előre kell megkötni.

További információ a biztosításról »

Részletek...
map

Térkép

437 Boylston Street, 2nd Floor
Boston
Massachusetts 02116
USA

Az iskola elhelyezkedése

Az OHC Boston központja a belvárosban található, közel a Faneuil Hall Piachoz, egy olyan helyen ahol remek angoltanulási élményben lehet részed közösségi programokkal megspékelve, de közben élvezheted ennek a csodás történelmi városnak a légkörét, ahol a szofisztikált stílus keveredik a híres New England-i bájjal. De ez a könnyebbik része a dolgoknak. Ha ez megvan, utána még arról is gondoskodunk, hogy ügyfeleink és diákjaink remekül érezzék magukat nálunk. A központ minden részlete, beleértve az épületet, a programokat, a diákszállókat és az akadémiai kurzusokat, úgy lett megtervezve, hogy egy gondoktól mentes vidám utazási és tanulási élményt nyújtson, ami minden elvárásodat túlszárnyal.

questions

Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) OHC Boston személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést

"Can I customize one to one lessons? I am a permanent resident"

Peter Delva, a diák lakhelye Amerika
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi! yes, you will be able to book One to One lessons, which is subject to availability. We will customize the classes based on your needs and interests. Thank you!

Segített? Igen

"Good morning, I'm Irina living in Cape Verde. At the moment, my company is undergoing a transformation, so I wanted to invest in my training. As soon as the English language is a priority, I would like to know what I should do to enroll in your school and know what do I have to do to send me the I20. Awaiting."

Irina Rodrigues, a diák lakhelye Cape Verde
Ivon, OHC English & Sol Camps International school representative (OHC BOOKING TEAM )

Hi there!
You will be able to apply for the course through our website https://www.ohcenglish.com/#BOOK_NOW
Once registered you will need to send a proof of payment of $150 (Registration Fee) and $90 (Express Mail Fee) and other required documents (as a copy of your passport and Bank statements of the last 2 months). If everything is correct we will send you the I-20 to your house!
Thank you!

Segített? Igen
Árak megjelenítése