LASC Language Scholastics

2301 Dupont Dr. Suite 400, Irvine, California 92612, USA
courses

Tanfolyamok

LASC Language Scholastics a következő tanfolyam-típusokat ajánlja:

school
photos

Képek

  • LASC Language Scholastics épülete 1/6
  • LASC Language Scholastics közösségi helyisége 2/6
  • LASC Language Scholastics osztályterme 3/6
  • LASC Language Scholastics számítógépterme 4/6
  • LASC Language Scholastics könyvtára 5/6
  • Belépés a nyelviskola 6/6
visa

Vízumügyintézés

Nem folyamodhatunk vízumért diákjaink részére, de az iskola el tudja látni Önt a vízumigényléshez szükséges összes irattal.

Ha teljes időben több mint heti 18 órát tanul az USA-ban, I-20 nyomtatványt kap, amit az F-1-es diákvízum-igényléssel együtt kell benyújtani az USA nagykövetségére. Az I-20-on található egy SEVIS azonosító. Azok a diákoknak, akik diákvízumot akarnak igényelni, online be kell fizetniük a SEVIS díjat, mielőtt elmennek az USA nagykövetségére vagy konzulátusára a vízuminterjúra.

Az I-20-at külön költségek nélkül kapja otthoni címére általános levélként. Ha expresszlevélként kívánja megkapni az iratokat, a regisztrálás folyamán $100 kerül kiszámlázásra.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az USA törvényei szerint I-20-at csak olyan diákok kaphatnak, akik teljes időben tanulnak angolul. Az USA törvényei nem engedik meg a diákoknak, hogy F-1 diákvízummal tanuló diákok részidőben dolgozzanak. Ha heti 18 óránál kevesebbet tanul, Önnek kell látogató vízumért (B1/B2) folyamodnia.

Több információ az USA diákvízumról »

Repülőjáratok és repülőtéri transzfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Irvine based on your budget, schedule and preferences.

Utazási biztosítás

Aggodalmak nélkül tanulhat külföldön a Language International betegség- és poggyászbiztosításával. Amikor lefoglalja a nyelvtanfolyamot, köthet nemzetközi biztosítást, amely nemcsak egészségügyi ellátásra, hanem a személyes tárgyak elvesztésére is vonatkozik. A biztosítást regisztrációkor előre kell megkötni.

További információ a biztosításról »

Részletek...
map

Térkép

2301 Dupont Dr. Suite 400
Irvine
California 92612
USA

Az iskola elhelyezkedése

This campus is situated in Irvine, which is often reported as America's safest city. Irvine is not far from Newport Beach and other Orange County coastal parks. There is also great shopping to the east in Costa Mesa. Excellent schools and great city planning make this campus especially suitable for families.

questions

Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) LASC Language Scholastics személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést

"Deseo estudiar ingles en los Estados Unidos, pero no conozco el proceso para poder ir"

Jeisson Reyes, a diák lakhelye Kolumbia
Fannie Fang, LASC Language Scholastics school representative (Administrative Manager)

Hello, thank you for contacting us.
Please leave your name and email address and we will send you the application packet. Or please email us at [email protected] for more details. Thank you.

Segített? Igen
Árak megjelenítése