Népszerű uticélok

Orosz nyelvtanfolyamok Szentpétervárban a Language Internationallal
tanulj Orosz nyelvet
Szentpétervár

9 iskola, 140 tanfolyam menj

Orosz nyelvtanfolyamok Kievban a Language Internationallal
tanulj Orosz nyelvet
Kiev

4 iskola, 34 tanfolyam menj

Orosz nyelvtanfolyamok Moszkvaban a Language Internationallal
tanulj Orosz nyelvet
Moszkva

6 iskola, 26 tanfolyam menj

Orosz TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú orosz tanfolyamot keres?

Általános

Általános orosz nyelvtanfolyamok

Általános orosz nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a orosz nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív orosz nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Orosz vizsga-előkészítő tanfolyamok

orosz vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú orosz vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti orosz nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti orosz órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti orosz nyelvet. Nyelvórák orosz magántanárral.

Tanárképzés

Orosz tanárképzési kurzusok

orosz tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi orosz nyelvtanítás. Szakkápzett orosz nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Szakmai

Szakmai orosz nyelvtanfolyamok

Szakmai orosz nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a orosz nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális orosz nyelvtanfolyamok

Speciális orosz nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik orosz nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.