A legjobb 7 Német nyelviskolák Hamburgban 2024 (Ft 29.581)

Nemrég értékelt Német nyelviskolák Hamburgban

did deutsch-institut Hamburg

Az órákat időben megtartották. A tanár nagyon jól alkalmazkodott az igényeimhez. Bátorítása segített leküzdeni a német nyelvtől való félelmemet. A tanárnőnek sok türelme volt, és időt szakított arra, hogy elmagyarázza nekem azokat a szavakat,... more

Sprachschule Aktiv Hamburg

Online csináltuk, kényelmes volt és otthon more


Német TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú német tanfolyamot keres?

Általános

Általános német nyelvtanfolyamok

Általános német nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a német nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív német nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági német nyelvtanfolyamok

Ifjúsági német nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Német vizsga-előkészítő tanfolyamok

német vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú német vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti német nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti német órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti német nyelvet. Nyelvórák német magántanárral.

Tanárképzés

Német tanárképzési kurzusok

német tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi német nyelvtanítás. Szakkápzett német nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Tanulás és munka

Munka és tanulás német programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke német nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális német nyelvtanfolyamok

Speciális német nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik német nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.