Népszerű uticélok

Koreai nyelvtanfolyamok Szöulban a Language Internationallal
tanulj Koreai nyelvet
Szöul

4 iskola, 15 tanfolyam menj

Koreai nyelvtanfolyamok Hongkongban a Language Internationallal
tanulj Koreai nyelvet
Hongkong

1 iskola, 12 tanfolyam menj

Koreai nyelvtanfolyamok Jejuban a Language Internationallal
tanulj Koreai nyelvet
Jeju

1 iskola, 3 tanfolyam menj

Koreai TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú koreai tanfolyamot keres?

Általános

Általános koreai nyelvtanfolyamok

Általános koreai nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a koreai nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív koreai nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági koreai nyelvtanfolyamok

Ifjúsági koreai nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Koreai vizsga-előkészítő tanfolyamok

koreai vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú koreai vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti koreai nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti koreai órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti koreai nyelvet. Nyelvórák koreai magántanárral.

Szakmai

Szakmai koreai nyelvtanfolyamok

Szakmai koreai nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a koreai nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Tanulás és munka

Munka és tanulás koreai programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke koreai nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Egyetem