Népszerű uticélok

Görög nyelvtanfolyamok Athénban a Language Internationallal
tanulj Görög nyelvet
Athén

3 iskola, 23 tanfolyam menj

Görög nyelvtanfolyamok Chaniaban a Language Internationallal
tanulj Görög nyelvet
Chania

3 iskola, 19 tanfolyam menj

Görög nyelvtanfolyamok Thesszaloníkiban a Language Internationallal
tanulj Görög nyelvet
Thesszaloníki

4 iskola, 17 tanfolyam menj

Görög TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú görög tanfolyamot keres?

Általános

Általános görög nyelvtanfolyamok

Általános görög nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a görög nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív görög nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági görög nyelvtanfolyamok

Ifjúsági görög nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Görög vizsga-előkészítő tanfolyamok

görög vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú görög vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti görög nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti görög órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti görög nyelvet. Nyelvórák görög magántanárral.

Szakmai

Szakmai görög nyelvtanfolyamok

Szakmai görög nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a görög nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális görög nyelvtanfolyamok

Speciális görög nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik görög nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.