A legjobb Francia nyelviskolák Vichyban 2024 (Ft 199.439)

Nemrég értékelt Francia nyelviskolák Vichyban

CAVILAM - Alliance Française

Az oktatási program minden tekintetben teljesen fantasztikus. A tanárok kiválóak voltak, a személyzet barátságos és segítőkész, és a létesítmények nagyok voltak. Ez egy nagy program, különösen nyáron, és jó a diákok megfelelő szintű értékelésére és... more

CAVILAM - Alliance Française

A nyelvtanáram nagyon lelkes volt, vicces és nagyon jól ismerte az egyéb nyelveket és kultúrákat, ami jó volt, mert sok különböző kultúra és nemzetiség volt az osztályban. Az épület szép volt. Nem tetszett a étkezdében eladott konyha. Egyszer... more


Francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Általános

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Üzleti

Üzleti francia nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti francia órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti francia nyelvet. Nyelvórák francia magántanárral.

Szakmai

Szakmai francia nyelvtanfolyamok

Szakmai francia nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a francia nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.