A legjobb 5 Francia nyelviskolák Lyonban 2020 (Ft 10.793)

Nemrég értékelt Francia nyelviskolák Lyonban

Lyon Bleu International

Ott voltam egy hétig, egy kicsit túl rövid. Azonban a tanárok volt kiválóak voltak! A osztály volt elhelyezett-ban tökéletes volt. Jó volt, és az energia volt. Ha van, hogy újra meg újra, hogy két hétig. more

Lyon Bleu International

Száma az osztályban a diákok jó volt, tetszett, nem birtoklás egy zsúfolt osztály.Mi tanár volt Manon (nem vagyok benne biztos, ha a név pontosan mint ez mégis). Kedves, türelmes és barátságos volt.Az iskolában nagyon jó volt. Könnyen megközelíthető... more


Francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Általános

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Francia vizsga-előkészítő tanfolyamok

francia vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú francia vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Szakmai

Szakmai francia nyelvtanfolyamok

Szakmai francia nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a francia nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális francia nyelvtanfolyamok

Speciális francia nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik francia nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.

Egyetem