A legjobb 6 Francia nyelviskolák Lyonban 2024 (Ft 20.919)

Nemrég értékelt Francia nyelviskolák Lyonban

ALPADIA - Language Schools Lyon

Az alpadiai órák nagyszerűek voltak. Az első héten reggel 9-kor kezdték az óráimat, és általában 13:00 körül fejeztem be, ami sokkal jobb volt, mint a második heti óráim, amelyek körülbelül 14 órakor kezdődtek és 18 órakor fejeződtek be. Az első... more

Lyon Bleu International

Mindkét tanár kiváló volt. Különböző stílusuk és megközelítéseik voltak, de érdekessé tették számomra a leckéket. Különösen szerettem a piacra és a Musée de Confluence-ba járni Constance-nal és a Parc de la Tête d'Or-ba Céline-nel. A... more


Francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Általános

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Francia vizsga-előkészítő tanfolyamok

francia vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú francia vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Tanulás és munka

Munka és tanulás francia programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke francia nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális francia nyelvtanfolyamok

Speciális francia nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik francia nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.

Egyetem