A legjobb 2 Francia nyelviskolák Cannesban 2019 (Ft 69.148)

Nemrég értékelt Francia nyelviskolák Cannesban

Campus International de Cannes

POZITÍV-Tetszett nagyon sok az én-m osztály, mert ez egyfajta multikulturális oktatás.-Én aggasztó a koromat, de nem volt probléma egyáltalán kommunikálni a fiatalabb személyek.-A főiskola elhelyezkedése kiváló, a tenger és a strand előtt... more

Campus International de Cannes

Én vegyes érzelmekkel osztályok, azonban a tanár nagyon jó volt. Nagyon segítőkészek voltak a recepciós és asszisztensek. Mindig voltak jelen, és nagyon illetékes. A szoba volt, egy ifjúsági szálló hasonló, de ennek ellenére elég drága. Én valójában... more


Francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Általános

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Francia vizsga-előkészítő tanfolyamok

francia vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú francia vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Tanárképzés

Francia tanárképzési kurzusok

francia tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi francia nyelvtanítás. Szakkápzett francia nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.