A legjobb 6 Arab nyelviskolák Ammanban 2019 (Ft 27.427)

Nemrég értékelt Arab nyelviskolák Ammanban

Ali Baba International Center

Annyira elégedett vagyok a tanáraimmal, nem voltak kitűnőek. Nyelvvizsgálói óráimban két héttel sikerült elérni az előzetes szintet a szinte semmilyen korábbi tapasztalatból, és a Modern Standard arabiai nyelvtanulásom, a megértésem és a szókincsem... more

Ali Baba International Center

Kiváló és nagyon türelmes tanárok és jó lehetőségek. A szállás is szép volt. Ajánlom ezt az iskolát. more


Arab TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú arab tanfolyamot keres?

Általános

Általános arab nyelvtanfolyamok

Általános arab nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a arab nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív arab nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Üzleti

Üzleti arab nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti arab órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti arab nyelvet. Nyelvórák arab magántanárral.

Tanulás és munka

Munka és tanulás arab programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke arab nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális arab nyelvtanfolyamok

Speciális arab nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik arab nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.