A legjobb 5 Arab nyelviskolák Ammanban 2024 (Ft 43.304)

Nemrég értékelt Arab nyelviskolák Ammanban

Ahlan World Jordan

Imádtam az iskolát. Szuper volt a program! Csináltam egy tesztet, amikor ott kezdtem. Nem fértem be egyetlen folyamatban lévő szintre sem, ezért kaptam egy magántanárt, ami nagyon jó volt. Mindent megtettek azért, hogy jó élmény legyen számomra.... more

Ali Baba International Center

Kiváló és nagyon türelmes tanárok és jó lehetőségek. A szállás is szép volt. Ajánlom ezt az iskolát. more


Arab TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú arab tanfolyamot keres?

Általános

Általános arab nyelvtanfolyamok

Általános arab nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a arab nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív arab nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Arab vizsga-előkészítő tanfolyamok

arab vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú arab vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti arab nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti arab órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti arab nyelvet. Nyelvórák arab magántanárral.

Tanulás és munka

Munka és tanulás arab programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke arab nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális arab nyelvtanfolyamok

Speciális arab nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik arab nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.