A legjobb Angol nyelviskolák Margateban 2019 (Ft 112.497)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Margateban

English in Margate

Azt ajánlom ebben az iskolában, hogy bárki szeretnének javítani az angol rövid idő birtoklás egy nagy idő. A szociális program egyik legjobb része, hogy volt egy fantasztikus élmény. Találkoztam az emberek a különböző országok, új diákok voltak,... more

English in Margate

Én csináltam a "munka" programon belül EIM iskolában 9 hétig, amely magában foglalja a reggel osztály és a délután, a személyzet, az iskolában dolgozik.A osztály volt, jól szervezett, a diákok a különböző országok. -A ' jó-hoz volna ez a... more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú angol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Tanárképzés

Angol tanárképzési kurzusok

angol tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi angol nyelvtanítás. Szakkápzett angol nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Szakmai

Szakmai angol nyelvtanfolyamok

Szakmai angol nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a angol nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.