A legjobb Angol nyelviskolák Kelownaban 2024 (Ft 107.852)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Kelownaban

International Gateway Kelowna

Nagyon tetszett a fogadó család, a nagyon jó tanárok és a barátságos iskolai személyzet. Minden tökéletes volt! more

International Gateway Kelowna

nagyon jó tapasztalatom volt, tanárom volt, tiszta és barátságos, helyét, valamint létesítmények, azt hiszem, nagyon jó volt.az osztályok voltak érdekes és vicces, nekem tetszett a everithing. more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Üzleti

Üzleti angol nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti angol órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti angol nyelvet. Nyelvórák angol magántanárral.

Tanulás és munka

Munka és tanulás angol programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke angol nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.