Népszerű uticélok Egyiptomban

Angol nyelvtanfolyamok Kairóban a Language Internationallal
tanulj Angol nyelvet
Kairó

1 iskola, 2 tanfolyam menj

Angol nyelvtanfolyamok Kairóban a Language Internationallal

Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.


Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) Language International személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést
Fordítás megtekintése

"Could you tell me if the student will get his visa documents from you to apply for a visa at the Egyptian embassy? Would he need an original invitation letter from your school or can an emailed version work?"

Dyan Test, diák ebből az országból: Amerika
Mathieu Aebi, VOXEA SA személyzetétől
There is no need for any document or invitation letter for Tourist Visa. He should just ask for it at Egypt Embassy in the UK, and require it to be lasting for 60 days. This is the longest possible visa which can be required from abroad, but he will be able to extend it at the Ministry of Foreign Affairs office in Luxor if needed. (here is a link where you can find more information about it http://www.worldtravelguide.net/egypt/passport-visa ).
Segített? Igen
Fordítás megtekintése

"Could you please tell me if he'll get his visa documents from you to apply for a visa at the Egyptian embassy? Would he need an original invitation letter from your school or can an emailed version work?"

William Bowen, diák ebből az országból: Nagy-Britannia
Marc Ducraux, Institut Richelieu személyzetétől
There is no need for any document or invitation letter for Tourist Visa. He should just ask for it at Egypt Embassy in the UK, and require it to be lasting for 60 days. This is the longest possible visa which can be required from abroad, but he will be able to extend it at the Ministry of Foreign Affairs office in Luxor if needed. (here is a link where you can find more information about it http://www.worldtravelguide.net/egypt/passport-visa ).
Segített? Igen