A legjobb 2 Angol nyelviskolák Boracayban 2019 (Ft 109.307)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Boracayban

Paradise English Boracay Language Institute

Számomra az iskola nagyon jó volt, bár az ebéd nem tetszett, de a tanárok nagyon jók.A diákotthon vonatkozólag ez volt egy kicsit drága, hogy maradjak egyágyas szobában. Legtöbb ember ott tartózkodó olyan tajvani, Koreai vagy kínai tudnak beszélni... more

Paradise English Boracay Language Institute

Számomra Trevor, a legjobb tanár! Semmit sem tudtam a magyar, és vele, hogy nagyon könnyen megtanulható.Nem emlékszem a pontos dátum, de ott voltam négy hétig márciustól áprilisig. Ma én továbbra is tanulni a nyelvet.Köszönök mindent! more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Különlegesség

Speciális angol nyelvtanfolyamok

Speciális angol nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik angol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.