A legjobb 2 Angol nyelviskolák Athénban 2019 (Ft 185.156)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Athénban

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Az osztályok produktívak voltak. Volt egy kis idő, hogy megtaláljuk a helyes ütemet, mivel kis csoport voltunk, de végül odaértünk. Nagy figyelmet fordítottak a diákok igényeire és a teljesítés érzésére, miközben igyekeztünk a lehető leghamarabb... more

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Ez egy kellemes hangulat volt. A tanár, az igazgató és a titkár rendkívül barátságos, kedvező és segítőkész volt. more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú angol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.