Francia nyelvtanfolyamok Párizsban
francia nyelviskolák

Párizs

the best way to choose a language  

francia nyelviskolák Párizsban

Minden nyelviskola Párizsban »

Nemrég értékelt francia nyelviskolák Párizsban

LSI Paris

A tanítási szintje volt elég jó. Az 1:1 volt jó nekem.<br><br>A csoportos foglalkozások lehetett volna jobb,-a hallgatók felkészítése a DELF vizsgák megvan aránytalan figyelmét a többi diák rovására.<br><br>A B2 szintű diákok... more

francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Ön akár diák, üzletember vagy utazó Párizsban van az Ön számára megfelelő nyelvtanfolyam. Minden szint és korosztály számára elérhetőek a nyelvtanfolyamok, bármilyen időtartamban. Csak válasszon egy nyelvtanfolyamtípust a lenti listából és fogjon hozzá.

courses icon
65
tanfolyam

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
12
tanfolyam

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok Párizsban ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet Párizsban. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

courses icon
27
tanfolyam

Francia vizsga-előkészítő tanfolyamok

francia nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyam ideális olyan hallgatók számára, akik francia nyelvből vizsgára készülnek, hogy szakmai kilátásaikat javítsák vagy egyetemre szeretnének felvételt nyerni az adott országban. 4 - 16 hetes nyelvtanfolyamok indulnak. A legtöbb tanfolyam heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
7
tanfolyam

Üzleti francia nyelvtanfolyamok

Üzleti francia nyelvtanfolyamok Párizs-ban üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik szeretnének francia - tanulni, nemzetküzi üzleti életben való részvétel céljából

courses icon
13
tanfolyam

Szakmai francia nyelvtanfolyamok

Szakmai francia nyelvtanfolyamok Párizs -ban olyan szakemberek számára, akik a francia nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

courses icon
23
tanfolyam

Speciális francia nyelvtanfolyamok

Speciális francia nyelvtanfolyamok Párizs -ban olyanok számára, akik francia nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.