iBT TOEFL Preparation Program

DMOS

Ár
school-reference
detail

A tanfolyamok témakörei

Hallgatása, beszélő, olvasás és írás

Órarend

A tanfolyam időtartama
10 hét
Kezdő dátumok
Minden hónap első hétfője
Heti óraszám
4 lessons per week (minden tanóra 60 perces)
Tanítási napok
hétfő - szombat
Iskolai szünnapok
27 máj 2024, 04 júl 2024, 28 nov 2024

DMOS nem tart órákat a fenti ünnepnapokon. Az iskola nem nyújt kárpótlást az ünnepekre, ezért biztosítsa, hogy megfelelően válassza ki a kezdőnapot.

Időpontok

You can choose from the following class times:

Délelőtt
09:00 - 13:30

Az órarend változhat az elérhetőség és az évszak függvényében.

Tanfolyamleírás

Our TOFEL classes are tailored to accommodate learners at four different proficiency levels, ensuring that every student receives targeted instruction and support based on their individual needs. Whether you are a beginner looking to build a solid foundation or an advanced learner aiming for a top TOEFL score, our expert instructors will guide you through each level with a customzied curriculum.

Prepare with confidence, join our TOFEL preparation classes, and unlock the doors to academic and professional success through mastery of the English Language. Enroll today and embark on your journey to TOFEL excellence!

Tanulmányi szint

Alap
Közép
Magas köztes
Felső
Az első nap tesztírásra kerül sor a szint meghatározásához. Ön is ezt a tesztet az érkezés előtt be !Régióban.

Osztályméret

Átlag 10 diák
Maximum 25 diák

A diákok életkora

Korcsoport 18 éves és idősebb

Bizonyítvány

A nyelvtanfolyam végén az elvégzést igazoló bizonyítványt állítunk ki.
Részletek...
school
photos

Képek

  • DMOS osztályterme 1/6
  • DMOS osztályterme 2/6
  • DMOS épülete 3/6
  • DMOS osztályterme 4/6
  • DMOS osztályterme 5/6
  • DMOS osztályterme 6/6
visa

Vízumügyintézés

Nem folyamodhatunk vízumért diákjaink részére, de az iskola el tudja látni Önt a vízumigényléshez szükséges összes irattal.

Ha teljes időben több mint heti 18 órát tanul az USA-ban, I-20 nyomtatványt kap, amit az F-1-es diákvízum-igényléssel együtt kell benyújtani az USA nagykövetségére. Az I-20-on található egy SEVIS azonosító. Azok a diákoknak, akik diákvízumot akarnak igényelni, online be kell fizetniük a SEVIS díjat, mielőtt elmennek az USA nagykövetségére vagy konzulátusára a vízuminterjúra.

Az I-20-at külön költségek nélkül kapja otthoni címére általános levélként. Ha expresszlevélként kívánja megkapni az iratokat, a regisztrálás folyamán $95 kerül kiszámlázásra.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az USA törvényei szerint I-20-at csak olyan diákok kaphatnak, akik teljes időben tanulnak angolul. Az USA törvényei nem engedik meg a diákoknak, hogy F-1 diákvízummal tanuló diákok részidőben dolgozzanak. Ha heti 18 óránál kevesebbet tanul, Önnek kell látogató vízumért (B1/B2) folyamodnia.

Több információ az USA diákvízumról »

Repülőjáratok és repülőtéri transzfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York based on your budget, schedule and preferences.

Utazási biztosítás

Aggodalmak nélkül tanulhat külföldön a Language International betegség- és poggyászbiztosításával. Amikor lefoglalja a nyelvtanfolyamot, köthet nemzetközi biztosítást, amely nemcsak egészségügyi ellátásra, hanem a személyes tárgyak elvesztésére is vonatkozik. A biztosítást regisztrációkor előre kell megkötni.

További információ a biztosításról »

Részletek...
questions

Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) DMOS személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést
Árak megjelenítése