A legjobb 7 Angol nyelviskolák Canterburyban 2024 (Ft 128.225)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Canterburyban

WARNBOROUGH INTENSIVE SCHOOL OF ENGLISH, WARNBOROUGH COLLEGE CANTERBURY

Amikor a barátom, és úgy döntött, hogy vegyen részt egy angol kurzuson, a bölcs, voltunk egy kicsit aggaszt, mint nem voltunk fiatal diákok, de a középkorú is. Váratlanul mégis, megérkeztünk az iskolában reggel mi melegen üdvözölte Nina és Hendrik,... more

WARNBOROUGH INTENSIVE SCHOOL OF ENGLISH, WARNBOROUGH COLLEGE CANTERBURY

Mindent egybevetve nagyon jó volt az én személyes tapasztalat. Az iskola található nagyon kedvező helyzetben van, és így a ház, a fogadó család, nem pontosan az a város központjában, de csak egy 15 perces sétával a folyó (mikor-a ' napsütéses reggel... more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú angol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.