A legjobb 4 Spanyol nyelviskolák Palma de Mallorcaban 2024 (Ft 12.678)

Nemrég értékelt Spanyol nyelviskolák Palma de Mallorcaban

ELE USAL. Escuelas de Español de la Universidad de Salamanca

Ez egy jó iskola, barátságos tanárokkal. Nagyon sokat tanultam spanyolul, ami nagyon jó volt. Bérelhetsz könyvet, de nem biztosítunk anyagot. Az osztályok kicsik, így sokat lehet beszélgetni. Bár 16+ van ráírva, 20 éven alulinak nem ajánlom, mert... more

ELE USAL. Escuelas de Español de la Universidad de Salamanca

Eljárás: Az első órában a spanyol iskolában szóbelit tartottam, hogy megerősítsem a regisztrációkor megjelölt szintet. 3 tanuló voltunk a héten (5. szinttől (1. szinttől 5. szintig (legmagasabb)) Délelőtt 3 óra 30 óra a helyszínen vásárolt vagy... more


Spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Általános

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Spanyol vizsga-előkészítő tanfolyamok

spanyol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú spanyol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Különlegesség

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik spanyol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.