A legjobb 8 Francia nyelviskolák Montpellierben 2024 (Ft 57.049)

Nemrég értékelt Francia nyelviskolák Montpellierben

Accent Français

Az órákat nagyon jónak és változatosnak találtam. Tanáraink nagyon hozzáértők, barátságosak és humorosak voltak. A francia nyelvtudásom érezhetően fejlődött, pedig csak négy napos órám volt. Már nagyon várom a következő tanfolyamot, és remélem, hogy... more

EasyFrench

Az élmény remek alkalom volt arra, hogy kitárjam magam a célnyelvemnek. Az osztályok kicsik (legfeljebb 10 diák), így elegendő idő áll rendelkezésre minden tanuló számára. A tanárok nagyon türelmesek, és az egész óra alatt a francia nyelvet... more


Francia TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú francia tanfolyamot keres?

Általános

Általános francia nyelvtanfolyamok

Általános francia nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a francia nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív francia nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok

Ifjúsági francia nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Francia vizsga-előkészítő tanfolyamok

francia vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú francia vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti francia nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti francia órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti francia nyelvet. Nyelvórák francia magántanárral.

Tanárképzés

Francia tanárképzési kurzusok

francia tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi francia nyelvtanítás. Szakkápzett francia nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Különlegesség

Speciális francia nyelvtanfolyamok

Speciális francia nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik francia nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.

Egyetem