ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Tanfolyamok

Különleges ajánlat

Ft 70.854 discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan a következő tanfolyam-típusokat ajánlja:

Kezdet
Ft 382.807

Kezdet
Ft 394.616

Kezdet
Ft 493.024
school
photos

Képek

  • City of New York 1/4
  • City of New York 2/4
  • City of New York 3/4
  • ELS Language Centers: New York Manhattan diákjai 4/4
housing

Szállás

ELS a következő szállás-típusokat ajánlja:
homestay

Homestay - Single-person room - Reggeli

Ft 147.612
heti

Homestay Single-person room - Breakfast only

Korcsoport: 18 éves és idősebb
Hely: Outside the city center of New York
Szállás típusa: Homestay
Szoba típusa: Single-person room
Étkezés típusa: Reggeli (7 étkezés hetente)
Elérhetőség: január - december
Érkezés napja: vasárnap, bármikor
Elutazás napja: szombat, bármikor
Ft 147.612
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Vízumügyintézés

Nem folyamodhatunk vízumért diákjaink részére, de az iskola el tudja látni Önt a vízumigényléshez szükséges összes irattal.

Ha teljes időben több mint heti 18 órát tanul az USA-ban, I-20 nyomtatványt kap, amit az F-1-es diákvízum-igényléssel együtt kell benyújtani az USA nagykövetségére. Az I-20-on található egy SEVIS azonosító. Azok a diákoknak, akik diákvízumot akarnak igényelni, online be kell fizetniük a SEVIS díjat, mielőtt elmennek az USA nagykövetségére vagy konzulátusára a vízuminterjúra.

Az I-20-at külön költségek nélkül kapja otthoni címére általános levélként. Ha expresszlevélként kívánja megkapni az iratokat, a regisztrálás folyamán $110 kerül kiszámlázásra.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az USA törvényei szerint I-20-at csak olyan diákok kaphatnak, akik teljes időben tanulnak angolul. Az USA törvényei nem engedik meg a diákoknak, hogy F-1 diákvízummal tanuló diákok részidőben dolgozzanak. Ha heti 18 óránál kevesebbet tanul, Önnek kell látogató vízumért (B1/B2) folyamodnia.

Több információ az USA diákvízumról »

Repülőjáratok és repülőtéri transzfer

Az iskolához legközelebb található repülőtér a John F Kennedy International Airport_name (JFK)..

Az iskola repülőtéri transzfer szolgáltatást ajánl. Ha igényli, csak adja meg a járat részleteit és az érkezési napot. A repülőtéri transzfer díja egy útra a John F Kennedy International Airport repülőtérről $160. A repülőtéri transzfert regisztrációkor előre le kell foglalni.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York based on your budget, schedule and preferences.

Utazási biztosítás

Aggodalmak nélkül tanulhat külföldön a Language International betegség- és poggyászbiztosításával. Amikor lefoglalja a nyelvtanfolyamot, köthet nemzetközi biztosítást, amely nemcsak egészségügyi ellátásra, hanem a személyes tárgyak elvesztésére is vonatkozik. A biztosítást regisztrációkor előre kell megkötni.

További információ a biztosításról »

Részletek...
map

Térkép

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Az iskola elhelyezkedése

Az ELS/Manhattan az Adelphi Egyetem kampuszán található egy modern manhattani irodaépületben, a Tribeca és a trendi Soho bevásárlónegyed találkozásánál, csupán néhány utcára a kínai negyedtől és Greenwich Village-től. Az ELS- ből olyan kulturális forrásokból meríthetnek a diákok, mint a világszínvonalú művészet, színház, szórakozás, étkezés és bevásárlás. Az ELS kulturálisan gazdag környezete és sokfélesége csak Amerika legnagyobb és legsokszínűbb városában tapasztalható meg.

A környék látnivalói

New York világszínvonalú kulturális és történelmi látnivalói, bevásárlás, éttermek és éjszakai élet
Hétvégi kiruccanások Philadelphiába, Bostonba, Washington D.C.-be, Kanadába. A közeli hegyek és strandok jó lehetőséget nyújtanak egy napos és hétvégi kirándulások szervezésére.

Közlekedés

New York városa kiváló vonat, metró és buszközlekedéssel rendelkezik. Az egyik legfőbb metróvonal, amely pont az ELS épülete alatt megy el, eljuttatja diákjainkat a város legtöbb részére. Diákjaink részére metró és busz térképet biztosítunk. A metró/buszjegy 2.50 dollár egy irányba.
A hétnapos metróbérletek 29 dollárba kerülnek, de legtöbb diákunk a 30 napos korlátlan metróbérletet választja, ami 104 dollárba kerül, és érvénye a metrókra és a városi buszokra is.

questions

Kérdések és válaszok

Kérdései vannak? Kapjon válaszokat a(z) ELS Language Centers: New York Manhattan személyzetétől és korábbi diákok.

Tegyen fel kérdést

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, a diák lakhelye Amerika
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

Segített? Igen

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

Segített? Igen
Árak megjelenítése