A legjobb 3 Olasz nyelviskolák Velenceben 2024 (Ft 63.247)

Nemrég értékelt Olasz nyelviskolák Velenceben

Istituto Venezia

Azok az osztályok, ahol a tökéletes méret, és a tanárok olyan segítőkészek voltak a két hét alatt. Az Istituto Venezia nagyon központi, ami csodálatos. Az órák nagyon szórakoztatóak voltak, és nagyon sokat tanultam a rövid idő alatt. A szállás... more

Istituto Venezia

Imádtam az iskola elhelyezkedését a campo santa margaritán, minden reggel egy szép séta volt a Santa Marta rezidenzától, a tanárok mind kedvesek és nagyszerűek voltak. Sok iskolán kívüli tevékenységen részt vettem Annával és Marinával, akik... more


Olasz TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú olasz tanfolyamot keres?

Általános

Általános olasz nyelvtanfolyamok

Általános olasz nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a olasz nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív olasz nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Szakmai

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok

Szakmai olasz nyelvtanfolyamok olyan szakemberek számára, akik a olasz nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

Különlegesség

Speciális olasz nyelvtanfolyamok

Speciális olasz nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik olasz nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.