A legjobb 2 Olasz nyelviskolák Orbetelloban 2024 (Ft 126.494)

Nemrég értékelt Olasz nyelviskolák Orbetelloban

OrbitLingua

A családi tartózkodás nagyszerű volt. A család rendkívül kedves és barátságos volt, Maria Grazia nagyszerű szakács volt, Luciano pedig segített, amikor szükségem volt rá. Bárcsak kijavították volna az olasz nyelvemet, de ez jelentéktelen. Nagyra... more

OrbitLingua

A tanárok szívélyesek, együttműködőek és összességében tapasztaltak, jól ismerték a szakmájukat. Az iskola titkára nagyon udvarias és segítőkész volt. Lenyűgöző volt a világ minden tájáról érkező diákokkal találkozni. more


Olasz TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú olasz tanfolyamot keres?

Általános

Általános olasz nyelvtanfolyamok

Általános olasz nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a olasz nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív olasz nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok

Ifjúsági olasz nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Vizsga- előkészítő

Olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok

olasz vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú olasz vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.