A legjobb Spanyol nyelviskolák Vejer de la Fronteraban 2024 (Ft 86.635)

Nemrég értékelt Spanyol nyelviskolák Vejer de la Fronteraban

Colegio de Español La Janda

Meleg, személyes, professzionális és rugalmas .... Imádtam a La Janda tanfolyamomat more

Colegio de Español La Janda

Az iskola a fehér falu régi része közelében volt. A létesítmények jók voltak. Június elején nem volt olyan sok tevékenység, mint amire vágytam volna, de ez a kevés tanulónak volt köszönhető. Nyilván sokkal több hallgató (és turista!) Van a nyári... more


Spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Általános

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Gyerek

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

Különlegesség

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik spanyol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.