A legjobb 2 Spanyol nyelviskolák Rondaban 2024 (Ft 80.059)

Nemrég értékelt Spanyol nyelviskolák Rondaban

Escuela Entrelenguas

Minden nagyon jó volt. A tanárnő nagyszerű volt, és gyakran csak spanyolul csevegtünk, hogy együtt gyakoroljunk. Elég sok találkozó volt régi diákokkal, amelyek szórakoztatóak voltak, és egy közösség részének éreztem magam. A helyszín könnyen... more

Escuela Entrelenguas

egy kedves fogadó családdal, akik segítettek megismerni Rondát. Az Entrelenguasnál a lelkes személyzet és a kis létszámú osztályok azt jelentette, hogy rövid idő alatt sokat tanultam. A szervezet és a szellemiségük fantasztikus, és szívesen... more


Spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Általános

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Üzleti

Üzleti spanyol nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti spanyol órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti spanyol nyelvet. Nyelvórák spanyol magántanárral.

Tanárképzés

Spanyol tanárképzési kurzusok

spanyol tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi spanyol nyelvtanítás. Szakkápzett spanyol nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.