A legjobb 3 Spanyol nyelviskolák Murciaban 2024 (Ft 65.504)

Nemrég értékelt Spanyol nyelviskolák Murciaban

Instituto Hispánico de Murcia

Arra gondoltam, hogy vettem egy „Spanyol nyelv és főzés” tanfolyamot. nagyot tévedtem!! A szintteszteket otthonról végeztem, ahogy kérték, néhány hónappal a tanfolyam előtt. Amikor megérkeztem, azt mondták, hogy egy kicsit alacsony a szintem, de... more

Instituto Hispánico de Murcia

Nagyon élveztem az összes órát, a tanár volt a legjobb a világé more


Spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Általános

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Spanyol vizsga-előkészítő tanfolyamok

spanyol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú spanyol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Tanárképzés

Spanyol tanárképzési kurzusok

spanyol tanárképző kurzusok olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi spanyol nyelvtanítás. Szakkápzett spanyol nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

Tanulás és munka

Munka és tanulás spanyol programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke spanyol nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik spanyol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.