Spanyol nyelvtanfolyamok Barcelonaban
spanyol nyelviskolák

Barcelona

the best way to choose a language  

spanyol nyelviskolák Barcelonaban

Minden nyelviskola Barcelonaban »

Nemrég értékelt spanyol nyelviskolák Barcelonaban

Enforex: Barcelona

Az iskola nagyon jó volt. A tanár érdekes, és jó helyen volt. A ház nem volt, nagyon kényelmes. Az iskolában szervezett csodálatos tevékenységek. more

spanyol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú spanyol tanfolyamot keres?

Ön akár diák, üzletember vagy utazó Barcelonaban van az Ön számára megfelelő nyelvtanfolyam. Minden szint és korosztály számára elérhetőek a nyelvtanfolyamok, bármilyen időtartamban. Csak válasszon egy nyelvtanfolyamtípust a lenti listából és fogjon hozzá.

courses icon
97
tanfolyam

Általános spanyol nyelvtanfolyamok

Általános spanyol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a spanyol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív spanyol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
10
tanfolyam

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági spanyol nyelvtanfolyamok Barcelonaban ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet Barcelonaban. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

courses icon
18
tanfolyam

Spanyol vizsga-előkészítő tanfolyamok

spanyol nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyam ideális olyan hallgatók számára, akik spanyol nyelvből vizsgára készülnek, hogy szakmai kilátásaikat javítsák vagy egyetemre szeretnének felvételt nyerni az adott országban. 4 - 16 hetes nyelvtanfolyamok indulnak. A legtöbb tanfolyam heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
5
tanfolyam

Üzleti spanyol nyelvtanfolyamok

Üzleti spanyol nyelvtanfolyamok Barcelona-ban üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik szeretnének spanyol - tanulni, nemzetküzi üzleti életben való részvétel céljából

courses icon
12
tanfolyam

Szakmai spanyol nyelvtanfolyamok

Szakmai spanyol nyelvtanfolyamok Barcelona -ban olyan szakemberek számára, akik a spanyol nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

courses icon
5
tanfolyam

Munka és tanulás spanyol programok

Work-study spanyol courses in Barcelona are for those who want to work and study

courses icon
31
tanfolyam

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok

Speciális spanyol nyelvtanfolyamok Barcelona -ban olyanok számára, akik spanyol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.


spanyol nyelvtanfolyamok az intenzitás szerint

spanyol nyelvtanfolyamok osztályidő szerint

spanyol nyelvtanfolyamok időtartam szerint