A legjobb 6 Görög nyelviskolák Athénban 2024 (Ft 12.678)

Nemrég értékelt Görög nyelviskolák Athénban

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Kristinával tartottam leckéket, aki élénk volt, és mindig relevánsnak és vonzónak érezte a tanulást. Nagyon élveztem az olyan extra tevékenységeket is, mint a tánc és a múzeumlátogatás, amely lehetővé tette számomra, hogy többet tanuljak a görög... more

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

2023 augusztusában két hétig görög nyelvórákon vettem részt. Az A2-es tanfolyamon vettem részt. Leckéket tartottam egy csodálatos fiatal lánnyal, Vasilikivel, aki kiváló professzor. Csodálatos tapasztalatom volt az iskola igazgatójával,... more


Görög TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú görög tanfolyamot keres?

Általános

Általános görög nyelvtanfolyamok

Általános görög nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a görög nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív görög nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Üzleti

Üzleti görög nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti görög órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti görög nyelvet. Nyelvórák görög magántanárral.

Tanulás és munka

Munka és tanulás görög programok

Munka-tanulás programok olyan felnőttek számára, akik szeretnénke görög nyelevet tanulni és szakmai tapasztalatot szerezni, miközben pénzt keresnek a tanulmányi és megélhetési kiadásaik fedezésére.

Különlegesség

Speciális görög nyelvtanfolyamok

Speciális görög nyelvtanfolyamok olyanok számára, akik görög nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.