Angol nyelvtanfolyamok New York Cityben
angol nyelviskolák

New York

the best way to choose a language  

angol nyelviskolák New York Cityben

Minden nyelviskola New York Cityben »

Nemrég értékelt angol nyelviskolák New York Cityben

LSI New York

Különösen élvezetes volt képes arra, hogy más embereket a világ minden tájáról érkező, és velük angolul beszélni. more

angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Ön akár diák, üzletember vagy utazó New York Cityben van az Ön számára megfelelő nyelvtanfolyam. Minden szint és korosztály számára elérhetőek a nyelvtanfolyamok, bármilyen időtartamban. Csak válasszon egy nyelvtanfolyamtípust a lenti listából és fogjon hozzá.

courses icon
117
tanfolyam

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
15
tanfolyam

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok New York Cityben ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet New York Cityben. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

courses icon
84
tanfolyam

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyam ideális olyan hallgatók számára, akik angol nyelvből vizsgára készülnek, hogy szakmai kilátásaikat javítsák vagy egyetemre szeretnének felvételt nyerni az adott országban. 4 - 16 hetes nyelvtanfolyamok indulnak. A legtöbb tanfolyam heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
23
tanfolyam

Üzleti angol nyelvtanfolyamok

Üzleti angol nyelvtanfolyamok New York-ban üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik szeretnének angol - tanulni, nemzetküzi üzleti életben való részvétel céljából

courses icon
2
tanfolyam

Angol tanárképzési kurzusok

angol tanárképző kurzusok New York -ban olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi angol nyelvtanítás. Szakkápzett angol nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

courses icon
12
tanfolyam

Szakmai angol nyelvtanfolyamok

Szakmai angol nyelvtanfolyamok New York -ban olyan szakemberek számára, akik a angol nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

courses icon
3
tanfolyam

Munka és tanulás angol programok

Work-study angol courses in New York are for those who want to work and study

courses icon
37
tanfolyam

Speciális angol nyelvtanfolyamok

Speciális angol nyelvtanfolyamok New York -ban olyanok számára, akik angol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.


angol nyelvtanfolyamok az intenzitás szerint

angol nyelvtanfolyamok osztályidő szerint

angol nyelvtanfolyamok időtartam szerint