Angol nyelvtanfolyamok Londonban
angol nyelviskolák

London

the best way to choose a language  

angol nyelviskolák Londonban

Minden nyelviskola Londonban »

Nemrég értékelt angol nyelviskolák Londonban

LSI London Hampstead

Csalódás. Ez az érzés nem volt, csak az enyém, de a más hallgatók beszéltem is voltak döbbenve. Nem volt elég lehetőség, nem szocializálódnak tőle minden szoba. Csak a lehetőségek egy kávéfőző és egy gumball gép volt. Gyakori, hogy a lépcsőn... more

angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Ön akár diák, üzletember vagy utazó Londonban van az Ön számára megfelelő nyelvtanfolyam. Minden szint és korosztály számára elérhetőek a nyelvtanfolyamok, bármilyen időtartamban. Csak válasszon egy nyelvtanfolyamtípust a lenti listából és fogjon hozzá.

courses icon
234
tanfolyam

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
84
tanfolyam

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok Londonban ideális 4-12 éves gyermekek és 13-18 éves fiatalok számára, akik nyáron szeretnék tanulni a nyelvet Londonban. 4 - 8 hetes nyelvtanfolyamok júliustól augusztusig vehetők igénybe.

courses icon
180
tanfolyam

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyam ideális olyan hallgatók számára, akik angol nyelvből vizsgára készülnek, hogy szakmai kilátásaikat javítsák vagy egyetemre szeretnének felvételt nyerni az adott országban. 4 - 16 hetes nyelvtanfolyamok indulnak. A legtöbb tanfolyam heti 30 órát tartalmaz.

courses icon
45
tanfolyam

Üzleti angol nyelvtanfolyamok

Üzleti angol nyelvtanfolyamok London-ban üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik szeretnének angol - tanulni, nemzetküzi üzleti életben való részvétel céljából

courses icon
2
tanfolyam

Angol tanárképzési kurzusok

angol tanárképző kurzusok London -ban olyan tanárok számára, akiket érdekel a külföldi angol nyelvtanítás. Szakkápzett angol nyelvtanárokra szinte a világ minden országában nagy igény mutatkozik.

courses icon
18
tanfolyam

Szakmai angol nyelvtanfolyamok

Szakmai angol nyelvtanfolyamok London -ban olyan szakemberek számára, akik a angol nyelvet egy speciális területre vonatkozóan szeretnék megtanulni, mint pl. a üzleti, orvosi, jogi, légi irányítási vagy vendéglátói szakterületek.

courses icon
6
tanfolyam

Munka és tanulás angol programok

Work-study angol courses in London are for those who want to work and study

courses icon
85
tanfolyam

Speciális angol nyelvtanfolyamok

Speciális angol nyelvtanfolyamok London -ban olyanok számára, akik angol nyelvet szeretnének tanulni miközben egyéb tevékenységekben, mint például sport, művészet és kulinaritás vesznek részt.