A legjobb Angol nyelviskolák Burlingtonban 2024 (Ft 129.697)

Nemrég értékelt Angol nyelviskolák Burlingtonban

English Encounters

Abszolút csodálatos volt!-Tökéletes tanárok. Igazán kedves és szép emberek voltak.-Osztályok olyan szerveztek, educatonal. Tanultam egy csomó dolog ott.-A magánórák teljesen hihetetlen volt, azt tanította nekem, egy csomó jó dolog a magánórák.-Az... more

English Encounters

Az én-m személyes tapasztalat, Kanadában elképesztő volt, a tanárok, a legjobb, hogy mindent megmagyaráz és ezek barátságos és jól felkészült, a helyét az iskola nagyon szép, mert annak a downtown, így meg tudod csinálni egy csomó dolgot az óra... more


Angol TANFOLYAM-TÍPUSOK

Milyen típusú angol tanfolyamot keres?

Általános

Általános angol nyelvtanfolyamok

Általános angol nyelvtanfolyamok felnőtteknek, akik szeretnének javítani a angol nyelvű beszéd, a szövegértés, az olvasás és az írás készségeiken. A legtöbb intenzív angol nyelvtanfolyamhoz vízum szükséges és 16 éves vagy annál idősebb felnőttek számára tartják. 2 - 48 hetes nyelvtanfolyamok vehetők igénybe. A legtöbb tanfolyam átlagosan heti 30 órát tartalmaz.

Vizsga- előkészítő

Angol vizsga-előkészítő tanfolyamok

angol vizsga-előkészítő tanfolyamok Olyan diákok számára, akik a felsőfokú angol vizsgára szeretnének felkészülni, a munkareő piaci esélyeik javítása vagy az egyetmei felvételi céljából.

Üzleti

Üzleti angol nyelvtanfolyamok

Egy-az-egyhez üzleti angol órák üzleti vezetők és a szakemberek számára, akik a lehető leggyorsabban meg akarják tanulni üzleti angol nyelvet. Nyelvórák angol magántanárral.